T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Rıza BAŞKÖK - Müdür

        29/10/1975 tarihinde Kocaeli’nin Şirin bir ilçesi olan Gebze ‘de dünyaya geldim . Bir Cumhuriyet Bayramında  dünyaya gelmiş olduğum için çok şanslı olduğumu düşünmekteyim. İlk ve orta öğrenimimi Çayırova ilköğretim okulunda tamamladım .Gebze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünü kazanarak orta öğrenimimi bu güzide okulda tamamladım. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü 1993 yılında kazanarak üniversite yıllarım başlamış oldu. Çok güzel bir 4 yıl geçirdiğim bana göre dünyanın en güzel şehri ve üniversitesinde yüksek öğrenimimi 1997 yılında tamamladım. Daha sonra Çayırova ilköğretim okulu ve Yenimahalle İlköğretim okulunda sosyal bilgiler öğretmenliği yaptım. 26 mart 2010 yılında Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandım. 2015 yılından itibaren müdür olarak görev yapmaktayım. Bu okulu tercih ederek idareciliğe başladım. Bana göre Çayırova’nın en  güzel okul. Hem idareci hem öğretmen hem de öğrencileri bakımından birçok okulda bulunmayan sıcak bir ortamı bulunduğuna inanıyorum. Bu sürel içinde kimler geldi kimler geçti. Değişmeyen tekbir şey varsa o da  bu huzurlu ortamıdır…

        Evli ve 2 çocuk babasıyım aslen Sinop’luyum .KARADENİZ’li olamaktan dolayı  gurur duyarım . O yörelerin havası kişilime de yansımıştır. Bunu çevremdekiler de  söylemektedirler.  En büyük hobim MİKROFONLA BULUŞMAK,ŞİİR OKUMAK,ARABA KULLANMAK..

HAYATTA EN DEĞER VERDİĞİM ŞEY  İNSAN SEVGİS.

ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ.

BAKİ KALAN ŞU KUBBE DE HOŞ BİR SEDA İMİŞ….

TÜM ÇALIŞANLARIYLA BİR AİLE ORTAMI VE SICAKLIĞINDA  OLDUĞUNA İNANDIĞIM BU GÜZEL OKULDA ÇALIŞMAKTAN DOLAYI EMİN OLUN ÇOK MUTLUYUMMMM….