KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Şbt

Şehit İlhan Kartal Anadolu lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fikret TORUN ve yönetim kurulu da iştirak ettiler.
oynanan eski maçlar hakkında sohbet edilerek yapılan ŞAMPİYONLARIN KAHVALTISI programın da şampiyonluk sevinci  yeniden  yaşandı .

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Özçelik tarafından yürütülen eTwinning Projemiz "Save, Be Happy"  Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.Öğretmenimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla okulumuzda da İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'un katılımıyla  bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ardından öğretmenlerle buluşan Azmi Tunç öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Ock

Yönetmelik gereği okulumuzun tabelası bugün itibariyle yenisiyle değiştirildi.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'nde ortaokul ve liselerde "ülke genelinde", "il ve ilçe genelinde" ve "okul genelinde" olmak üzere 3 farklı ortak yazılı sınav yapılabileceği açıklanmıştı.

Okulumuzda da 9. sınıf düzeyinde Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik sınavları 20 soruluk çoktan seçmeli olarak sorunsuz şekilde uygulandı.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Özçelik tarafından yürütülen eTwinning Projemiz "Save, Be Happy"  Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.
Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Okul müdürümüz Rıza Başkök öncülüğünde Edebiyat öğretmenimiz Müjgan Aydoğan ve Tarih öğretmenimiz Sema Özçelikle birlikte projeyi yönetmek için bir komisyon kurulmuştur.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Şekerpınar İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı için hazırladığımız program çok anlamlıydı. Okulumuz müzik grubunun hazırladığı şarkılarla dans eden minikler , Keloğlan adlı tiyatro oyununda epeyce güldüler.Onların o temiz kalplerine dokunan sevgili öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi  tebrik ediyoruz.

Unutmamak gerekir ki " En büyük engel sevgisizliktir."

Kas

Okulumuz Müzik Öğretmeni Hilal Akçay öncülüğünde başlattığımız KİTAP BAĞIŞI kampanyamız dahilinde Ağrı Patnos Ortadamla İlk-Orta Okuluna çok sayıda kitap gönderdik.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIYLA HER YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ YIL SONU ETKİNLİKLERİNİ BU YIL DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK. BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKI VE TÜRKÜLERLE BİZLERE KEYİFLİ BİR AKŞAM YAŞATAN,TİYATRO GÖSTERİSİYLE İZLEYENLERİ GÜLDÜREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İLE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında 11-H sınıfı öğrencilerimizle, ingilizce öğretmenimiz Zeynep ÖZÇELİK tarafından yürütülen ' Save,be happy ' eTwinning Projesi, ortağımız Tsvetelena TARALOVA ( The National High School / Bulgaria ) tarafından Slovakya da düzenlenen Uluslararası eTwinning Konferansında sosyal sorumluluk Projesi örnekleri kapsamında sunulmuştur.