Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02626592332
WEB http://ilhankartallisesi.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Gümüş Sok. No5 Şekerpınar/Çayırova KOCAELİ
VİZYON : Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli ve manevi değerlere sahip cemiyete faydalı nesiller yetiştirmek, ülkesini ve milletini seven, insanlık ailesine katkıda bulunacak, ideal ve sorumluluk sahibi yüksek öğrenimi hedefleyen zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Karma
Saatler : 09.00 - 16.05
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : İl Merkezine Uzaklığı:64km İlçe Merkezine Uzaklığı:8km İETT Otobüsleri ile İstanbul´a, Belediye ve Halk Otobüsleri ile rahatlıkla Kocaeli ,Gebze ve Çayırova ile ulaşım sağlanmaktadır. Otoban ve E-5 bağlantı yollarının kavşağında Şekerpınar TOKİ konutlarının içerisinde yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Şekerpınar TOKİ Konutları