KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mah. Gümüş Sok. No5 Şekerpınar/Çayırova KOCAELİ
Vizyon
Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli ve manevi değerlere sahip cemiyete faydalı nesiller yetiştirmek, ülkesini ve milletini seven, insanlık ailesine katkıda bulunacak, ideal ve sorumluluk sahibi yüksek öğrenimi hedefleyen zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek.
Derslik :28<
Öğretim Şekli :Karma
09.00 - 16.05
Kalorifer (Doğalgaz)
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Yok
0 - Yok
Ulaşım
İETT Otobüsleri ile İstanbul´a, Belediye ve Halk Otobüsleri ile rahatlıkla Kocaeli ,Gebze ve Çayırova ile ulaşım sağlanmaktadır. Otoban ve E-5 bağlantı yollarının kavşağında Şekerpınar TOKİ konutlarının içerisinde yer almaktadır.
Var
Şekerpınar TOKİ Konutları
İl Merkezine Uzaklığı:64km İlçe Merkezine Uzaklığı:8km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Taban Puan: 350 Tavan Puan: 420
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda spor salonun bulunmasının da etkisiyle futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton vb. gibi bir çok alanda sportif aktivite yapılabilmekte ve bir çok alanda kız ve erkek takımları oluşturulmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar