KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mah. Gümüş Sok. No5 Şekerpınar/Çayırova KOCAELİ
Vizyon
Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli ve manevi değerlere sahip cemiyete faydalı nesiller yetiştirmek, ülkesini ve milletini seven, insanlık ailesine katkıda bulunacak, ideal ve sorumluluk sahibi yüksek öğrenimi hedefleyen zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek.
voleybol kız takımı ilçe 1.iği 2022
Öğretim Şekli :Karma
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
İETT Otobüsleri ile İstanbul´a, Belediye ve Halk Otobüsleri ile rahatlıkla Kocaeli ,Gebze ve Çayırova ile ulaşım sağlanmaktadır. Otoban ve E-5 bağlantı yollarının kavşağında Şekerpınar TOKİ konutlarının içerisinde yer almaktadır.
Var-OKUL AİLE BİRLİĞİ
Şekerpınar TOKİ Konutları
İl Merkezine Uzaklığı:64km İlçe Merkezine Uzaklığı:8km
Taban Puan: 82 DİPLOMA PUANI Tavan Puan: 96 DİPLOMA PUANI
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda spor salonun bulunmasının da etkisiyle futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton vb. gibi bir çok alanda sportif aktivite yapılabilmekte ve bir çok alanda kız ve erkek takımları oluşturulmaktadır.
ERASMUS CODLAMA 2022
TÜBİTAK 4006